Contrast Increase font size Est Rus
Veebiraamatukogu

Log in

Browse:

Categories Authors Narrators Publishers Subject words
Home page Loomalood ajalehest "Wall Street Journal"

Loomalood ajalehest "Wall Street Journal"

Narrator: Mets, Raivo
Imprint: Tallinn : Eesti Pimedate Raamatukogu, 2012
Duration: 10 hours 2 minutes 42 seconds
Size: 277.1 MB
Format: DAISY 2.02
Publication type: Sound recording
Language: eesti

Summary

Wall Street Journal on üle kuuekümne aasta uhkust tundnud lisaks tõsisele ajakirjandusele ka oma pentsikute ja salapäraste lugude üle, mis lõbustavad ja rõõmustavad selle lugejaid. Kõige armastatumaks on osutunud muidugi loomalood. Nüüd on Journali veteranreporter ja esimese lehekülje toimetaja Ken Wells kõige paremad, naljakamad ja lummavamad neist löömalugudest kokku võtnud ühte erakordsesse raamatusse.

Siia kuuluvad lõbusad teravmeelsed lood läbimurdest kuldkala kirurgias, Briti loomaarmastajate väsimatutest jõupingutustest armuvalus kärnkonnade juhtimisel üle ohtlike kiirteede ja püüdlusest taltsutada kutsu kauakestvat ärevust, määrates talle inimeste rahustit Prozacit. Mitmed lood peegeldavad inimkonna mõju loomariigile: lähivaade tärkavale liikumisele kalade õiguste eest; kunagi kosmoses lennanud USA Õhujõudude šimpansite pensionipõlvele ja jätkuvatele teaduslikele jõupingutustele kõige vintskema vaenlase - prussaka tõrjumiseks.

Igaüks neist peaaegu kuuekümnest loost - pentsikust südantlõhestavani - on näide suurepärasest kirjutamisoskusest, mis teeb Wall Street Journali üheks loetavamaks ajaleheks Ameerikas. See võluv ja köitev kollektsioon rõõmustab mitte üksnes loomaarmastajaid, vaid kõiki neid, kes hindavad teisi elusolendeid meie ümber.
Downloading, listening and reading is available only for the registered users.