Contrast Increase font size Est Rus
Veebiraamatukogu

Log in

Browse:

Categories Authors Narrators Publishers Subject words
Home page Näljamängud. Triloogia 1. raamat

Näljamängud. Triloogia 1. raamat

Narrator: Lumiste, Katrin
Imprint: Tallinn : Eesti Pimedate Raamatukogu, 2013
Duration: 11 hours 32 minutes 52 seconds
Size: 318.8 MB
Format: DAISY 2.02
Publication type: Sound recording
Language: eesti

Summary

Kas sina suudaksid jääda ellu metsikus looduses, kus kõigi ainus eesmärk on seista hea selle eest, et sa ei näeks järgmist koitu?

Kunagise Põhja-Ameerika varemetel asub Panemi riik: särav pealinn Kapitoolium ja kaksteist seda ümbritsevat ringkonda. Kapitooliumi elanike oodatuimaks meelelahutuseks on iga-aastased Näljamängud: ringkondadest valitud laste võitlus elu ja surma peale ülisuurel areenil televisiooni otse eetris. Kuueteistaastasele Katniss Everdeenile tundub noorema õe eest vabatahtlikult Näljamängudel osalemine surmaotsusena. Kuid Katniss on ennegi surmasuus olnud ja ellujäämistung on tal juba loomuses. Aga kui ta soovib mänge võita, peab ta hakkama valima ellujäämise ja inimlikkuse, elu ja armastuse vahel.

Menukirjanik Suzanne Collins on oma uue romaanitriloogia esimesse osasse põiminud võrdses annuses pinevust, filosoofiat, seiklusi ja romantikat. Romaan, mille tegevus toimub tulevikuriigis, võimaldab tõmmata ärevusttekitavaid paralleele meie kaasaja ja ka minevikuga.

"Näljamängud" on ligi neljakümnesse keelde tõlgitud rahvusvaheline fantasy-bestseller. Raamatule järgnevad "Lahvatab leek" ja "Pilapasknäär".
Downloading, listening and reading is available only for the registered users.