Contrast Increase font size Est Rus
Veebiraamatukogu

Log in

Browse:

Categories Authors Narrators Publishers Subject words
Home page Habras maailm

Habras maailm

Narrator: Henk, Inge
Imprint: Haapsalu : Haapsalu Sotsiaalmaja, 2017
Duration: 11 hours 23 minutes 8 seconds
Size: 314 MB
Format: DAISY 2.02
Publication type: Sound recording
Language: eesti

Summary

Kaufmanid on end alati normaalseks ja õnnelikuks pereks pidanud. Curtis on füüsikaõpetaja kohalikus gümnaasiumis. Tema naine Kathleen restaureerib peente butiikide jaoks mööblit. Daniel on prestiižse muusikastipendiumiga kolledžis ja kaheteistaastane Olivia on rõõmus laps, kelle suurim mure on oma järgmisest matemaatikatestist läbi saada.

Ja siis tuleb keset ööd telefonikõne, mis muudab kõik. Daniel on hukkunud õnnetuses, mida politsei kutsub "saatuslikuks" avariiks, ja ülejäänud Kaufmanid on jäetud leinas siplema.

Danieli surma äng on isoleeriv ja ei lähe kaua, kuni see ideaalne pere leiab end lagunemas. Aja möödudes, kui haav keeldub paranemast, saab Curtisele kinnisideeks kättemaks, kasvav maania, mis paneb ta kokku pakkima oma ja äreva teismelise tütre elu ning asuma teekonnale õiglust looma.

Emotsionaalselt laetud romaan "Habras maailm" on teekond läbi Ameerika südame ja lugu ühe pere helgeimatest ja süngeimatest hetkedest, kus on lapse kaotamise laastav valu ning lootuse taasleidmise ilu.
Downloading, listening and reading is available only for the registered users.