Contrast Increase font size Est Rus
Veebiraamatukogu

Log in

Browse:

Categories Authors Narrators Publishers Subject words
Home page Trifiidide öö

Trifiidide öö

Author: Clark, Simon
Narrator: Aas, Mart
Imprint: Tallinn : Eesti Pimedate Raamatukogu, 2018
Duration: 12 hours 41 minutes 48 seconds
Size: 350.2 MB
Format: DAISY 2.02
Publication type: Sound recording
Language: eesti

Summary

"Trifiidide öö" on ulmekirjanduse absoluutsesse klassikasse kuuluva ning Eesti lugejalegi hästi tuttava John Wyndhami teose "Trifiidide päev" järg, mille autoriks on Simon Clarke.

"Trifiidide päeva" sündmustest on möödunud 25 aastat. Maailma vallutanud lihasöövatest ja kõndivatest taimedest – trifiididest – ohutule kaugusele, Suurbritannia lõunarannikule Wighti saarele rajatud koloonia elab rahulikult oma elu, kuni ühel päeval mattub maailm ootamatult pilkasse pimedusse.

"Trifiidide päevast" tuntud peakangelase Bill Maseni nüüdseks täiskasvanud poeg David Masen on piloot, kelle ülesandeks saab tõusta lendu ja uurida välja pimeduse põhjus. Lend lõpeb aga ootamatustega, mis viivad ta pikale reisile ookeani taha. Sealt leiab ta eest teisigi kolooniaid, mis aga alati ei ole sugugi rahumeelselt meelestatud. Ka aina raevukamatel lihasöövatel taimedel trifiididel on inimestele omajagu ebameeldivaid üllatusi varuks.

Kas inimesed matavad lõpuks sõjakirve ja astuvad üksmeelselt ühise vaenlase vastu? Kas hea võidab kurja? Ja kas trifiididele üldse on võimalik vastu hakata?
Downloading, listening and reading is available only for the registered users.