Contrast Increase font size Est Rus
Veebiraamatukogu

Log in

Browse:

Categories Authors Narrators Publishers Subject words
Home page Vabaduse hind

Vabaduse hind

Author: Marklund, Liza
Narrator: Palmsaar, Külli
Imprint: Tallinn : Eesti Pimedate Raamatukogu, 2018
Duration: 16 hours 17 minutes 16 seconds
Size: 449 MB
Format: DAISY 2.02
Publication type: Sound recording
Language: eesti

Summary

Lõuna-Stockholmis asuva lasteaia tagant leitakse noore naise surnukeha. Tegu on lühikese aja jooksul juba neljanda ohvriga, keda on rünnatud noaga selja tagant. Nii nagu teised mõrvatud naised, on temagi väikeste laste ema. Õhtulehe toimetuses usutakse, et naine on langenud sarimõrvari ohvriks, ja varsti on ka politsei sunnitud seda tunnistama.

Pärast kolme aastat USAs on ajakirjanik Annika Bengtzon tagasi Stockholmi lehetoimetuses. Ta on ära leppinud oma abikaasa Thomasega, kes töötab justiitsministeeriumis. Thomas sõidab Nairobi konverentsile. Ringsõidul Somaalia piiri äärde röövitakse kõik seitse eri Euroopa riikidest pärit delegatsiooni liiget. Annika kistakse vägivaldsesse pantvangidraamasse. Röövijate nõudmised on teostamatud, ent läbirääkimistest keeldumise korral ähvardatakse vangid üksteise järel tappa.

"Vabaduse hind" on romaan sellest, kuidas vana ja vaba maailm tõrjub uut, alles köidikutes vaevlevat maailma, sellest, kuidas suhted hääbuvad ja uued asemele tekivad, ja sellest, milline on Stockholmi eeslinnades ringi luurava kurjuse tegelik pale...

Menuka Rootsi krimikirjaniku Liza Marklundi "Vabaduse hind" on üheksas ajakirjanik Annika Bengtzonist jutustav romaan.
Downloading, listening and reading is available only for the registered users.