Contrast Increase font size Est Rus
Veebiraamatukogu

Log in

Browse:

Categories Authors Narrators Publishers Subject words
Home page Ilusalongi saatusejumalanna

Ilusalongi saatusejumalanna

Author: Jansson, Anna
Narrator: Palmsaar, Külli
Imprint: Tallinn : Eesti Pimedate Raamatukogu, 2019
Duration: 13 hours 43 minutes 41 seconds
Size: 378.3 MB
Format: DAISY 2.02
Publication type: Sound recording
Language: eesti

Summary

Salong d’Amour asub Gotlandil Visby kesklinnas. Kui oma järjekorda ootad, pakub juuksur Angelika piparmündi- ja leedriõieteed. Ta jälgib sind peeglist, püüdes aru saada, kuidas saab sind parimal moel aidata. Ta käärid on kui võlukepike. Ta juuksevärvid aitavad kaasa totaalsele muutusele, kui seda vaid soovid. Kui istud tooli, küsib Angelika alati: "Mida ma saan sinu heaks teha?". Ja siis ei mõtle ta üldse juuste peale. Ta mõtleb: "Mida saan ma teha sinu elu heaks?". Salongis on kaks juuksuritooli ja see pole sugugi juhus, kelle kõrvale sa satud, see on väga täpselt välja arvutatud...

Seitse aastat juuksuri ja salaja kosjasobitaja ametit pidanud Angelika enda elu muutub, kui ta kohtab salapärast sissemurdjat ja temasse armub. Varsti jääb ta veidratel asjaoludel ilma oma majast. Kas ta on armunud valesse mehesse? Ja kes on meresõitja Sinbad, kellega ta internetis vestleb?

"Ilusalongi saatusejumalanna" on seni krimikirjanikuna tuntud Anna Janssoni esimene ajaviiteromaan, mis pakub lugejale nii naeru kui pisaraid. Boonusena on raamatu lõpus valik toiduretsepte saatusejumalanna kokaraamatust. Varem on temalt eesti keeles ilmunud "Võõras lind" (2013) ja "Ulm sinu eksitas ära" (2015).
Downloading, listening and reading is available only for the registered users.