Contrast Increase font size Est Rus
Veebiraamatukogu

Log in

Browse:

Categories Authors Narrators Publishers Subject words
Home page Mälestuste voogudes

Mälestuste voogudes

Author: Quindlen, Anna
Narrator: Pärn, Valli
Imprint: Tallinn : Eesti Pimedate Raamatukogu, 2019
Duration: 9 hours 53 minutes 19 seconds
Size: 272.8 MB
Format: DAISY 2.02
Publication type: Sound recording
Language: eesti

Summary

Tähelepanuväärses romaanis "Mälestuste voogudes" väljendub Quindleni sügav arusaamine naise elu paljudest etappidest emotsionaalselt võimsas ja unustamatus perekonnaloos.

Millerid on põlvkondade kaupa elanud Ameerika väikelinnas Miller’s Valleys, mis seisab tohutu muutuse lävel. Mimi Miller räägib oma elust 1960ndatest tänaseni, isiklikult ja ausalt, nagu jagaks seda parima sõbraga, keda tal polegi kunagi olnud. Vanemate vestlusi pealt kuulates ja vaikselt ümbritsevaid inimesi jälgides saab ta üha rohkem teada sellest, kui mürgised on peresaladused, ohtlikud kuulujutud, ebatäiuslikud abielud, ebavõrdsed sõprussuhted, riskantsed kired, truudus ja armastus. Mimi hakkab mõistma, et kodu võib olla "paik, kus on ühtviisi lihtne tunda end nii eksinuna kui rahulolevana".

"Mälestuste voogudes" on meisterlik uurimus perekonnast, mälust, kaotusest ning eelkõige oma tõelise olemuse leidmisest ja uuest vaatenurgast kodule. Mimi sõnul ei lahku tegelikult keegi iial linnast, kus ta üles kasvas, isegi kui ta ära läheb. "Mälestuste voogudes" tuletab meile meelde, et koht, kus me üles kasvasime, võib kaduda, nagu ka inimesed selles, aga meie südames elab kõik igavesti.
Downloading, listening and reading is available only for the registered users.