Contrast Increase font size Est Rus
Veebiraamatukogu

Log in

Browse:

Categories Authors Narrators Publishers Subject words
Home page Eluenergia. Seitsmes raamat

Eluenergia. Seitsmes raamat

Author: Megre, Vladimir
Narrator: Liinat, Maris
Duration: 7 hours 30 minutes 59 seconds
Size: 207.4 MB
Format: DAISY 2.02
Publication type: Sound recording
Language: eesti

Summary

Järg jutustustele "Anastasia", "Venemaa helisevad seedrid", "Armastuse atmosfäär", "Loomine", "Kes siis meie oleme" ning "Suguvõsa raamat".

Vladimir Megre seitsmendas raamatus esitab autor Anastasia vanaisa ja Anastasia abiga näitlikke olukordi, mis aitavad lugejat mõista meie tegelikkust. Tegelikkust, kus iseseisev mõtlemine on pidurdatud. Meil tuleb tunnistada, et kaasaja lollitatud ühiskonnas on inimesed oma tõelisest ülesandest eemale juhitud ja pandud tegelema mõttetustega. Meie hinged on löödud risti!

Kuid Anastasia on avarusse lennutanud uue mõtlemise. Ta veenab, et kõik Jumala poolt loodu on täiuslik. Loovad unistused on peidus igas inimeses, küsimus on vaid selles, millele nad praegu on suunatud. Igaüks kogeb enda peal maa ja oma riigi ajalugu, inimene õpib oma hinge ja tunnetega tundma aastatuhandete sündmusi, kinnitab Siberi vanataat.

Anastasia idee põliskodude loomisest aitab inimesi leida üles oma missiooni, millega kaasneb jumaliku õnnistusega viljade taasilmumine Maa peale. Nende elustavate ideede vastu seisjad takistavad vaid üleliigset kiirustamist – varem või hiljem võivad särama lüüa ka tänaste takistajate hinged. Eluenergiaga täidetud unistus ei tunne piire...
Downloading, listening and reading is available only for the registered users.