Kontrastsus Suurenda teksti Eng Rus
Veebiraamatukogu

Sisene

Sirvi:

Kategooriad Autorid Esitajad Väljaandjad Märksõnad
Avaleht Reisimise kirg

Reisimise kirg

Ilmumisandmed: Tallinn : Eesti Pimedate Raamatukogu, 2013
Kestus: 10 tundi 41 minutit 51 sekundit
Maht: 295.2 MB
Vorming: DAISY 2.02
Laad: Helisalvestis
Keel: eesti

Sisututvustus

Reet ja Tiit Made on ühtekokku reisinud ligi 115 riigis. Selles raamatus kõnelevad nad 18 eksootilisema paiga muljetest, keskendudes seikadele, mis neile kõige põnevamad tundusid. Kõik reisidel nähtu ja kogetu on kirja pandud sedavõrd ehedalt, et lugeja tunneb end alatihti otsekui isegi kirjeldatud sündmuste keskel viibivat, rännates läbi Hiina ja Kambodža, külastades Kariibi mere saari, Kuveiti, Lõuna-Aafrika Vabariiki, Marokot, Zimbabwet, Tšiilit ja Uus-Meremaad.

Maailm on imeline. Inimesed - uudishimulikud. Eriti see osa, kes soovib oma silma kuningaks tõsta, imelist maailma nii lähedalt kui võimalik vaadelda, käega puutuda. Selleks on pea ainus võimalus - pakkida reisipaun ja minna, kuhu süda kõige enam himustab, ise avastada meresid ja maid. Tõsi, nende hetkede nimel tuleb eelnevalt pingutada, pikendada tööpäevi, loobuda mõnest muust meeldivast. Ent ees ootav on kõike seda kuhjaga väärt.

Kui tuled, hea lugeja, reisile koos meiega, satud 18 erineva maa radadele. Kodu-Euroopas ei lookle neist ainsatki, kõik on kauged ja eksootilised paigad. Enamiku tõmbenumbriks on olnud maagilised sõnad: maailma ime või maailma loodusime. Reisisellid Reet ja Tiit võivad kinnitada - kergekäeliselt pole neid austavaid nimetusi jagatud, tõepoolest on imeteldav, mida inimkäed ja -mõistus ning emake loodus on korda saatnud.

Head kaasatulemist meiega ning kaunite ja põnevate paikade nautimist. Sedapuhku koos selle raamatuga oma mugavas tugitoolis!
Teavikut alla laadida, kuulata ja lugeda saavad kasutajad, kellele administraator on andnud vastava õiguse.