Kontrastsus Suurenda teksti Eng Rus
Veebiraamatukogu

Sisene

Sirvi:

Kategooriad Autorid Esitajad Väljaandjad Märksõnad
Avaleht Aleph

Aleph

Autor: Coelho, Paulo
Esitaja: Aas, Mart
Ilmumisandmed: Helsinki : Celia, 2013
Kestus: 7 tundi 8 minutit 14 sekundit
Maht: 197.1 MB
Vorming: DAISY 2.02
Laad: Helisalvestis
Keel: eesti

Sisututvustus

Seni oma kõige isiklikumas romaanis asub rahvusvaheliselt tuntud kirjanik, menukite autor Paulo Coelho eneseavastuslikule teekonnale. Nagu tema populaarse raamatu "Alkeemik" peategelane, seisab temagi vastamisi tõsise usulise kriisiga. Olles spirituaalse uuenemise ja arengu teel, otsustab ta otsast alata: reisida, eksperimenteerida, saavutada taas ühendus inimeste ja maastikega.

Paulo suundub Aafrikasse, seejärel Euroopasse ning mööda Trans-Siberi raudteed Aasiasse – ta alustab reisi, mis taaselustaks tema energia ja kire. Ent ta ei oska oodata, et kohtab Hilali. See noor andekas viiuldaja on naine, keda Paulo armastas viissada aastat tagasi. Naine, kelle ta argusest reetis, mistõttu ei leia selles elus tõelist õnne. Koos alustavad nad läbi aja ja ruumi müstilist teekonda, mis õpetab armastust, andestust ja julgust saada hakkama elu vältimatute väljakutsetega.

See kaunis ja inspireeriv romaan kutsub meid järele mõtlema meie endi isikliku teekonna tähenduse üle: kas me oleme seal, kus tahaksime olla, ja kas me teeme seda, mida tahaksime teha?
Teavikut alla laadida, kuulata ja lugeda saavad kasutajad, kellele administraator on andnud vastava õiguse.