Kontrastsus Suurenda teksti Eng Rus
Veebiraamatukogu

Sisene

Sirvi:

Kategooriad Autorid Esitajad Väljaandjad Märksõnad
Avaleht Siidiuss

Siidiuss

Esitaja: Karmo, Meelis
Ilmumisandmed: Tallinn : Eesti Pimedate Raamatukogu, 2015
Kestus: 16 tundi 45 minutit 17 sekundit
Maht: 462.2 MB
Vorming: DAISY 2.02
Laad: Helisalvestis
Keel: eesti

Sisututvustus

Kirjanik Owen Quine on juba pikemat aega kadunud ja ta abikaasa pöördub detektiiv Cormoran Strike’i poole. Naine oletab, et Quine on lihtsalt mõneks ajaks avalikkuse eest peitu läinud – seda on ta teinud varemgi –, ja soovib, et Strike mehe üles otsiks ja tagasi koju tooks.

Mida rohkem Strike asja uurib, seda selgemaks saab, et Quine’i kadumise lugu on palju keerulisem, kui ta abikaasa arvata oskab. Kirjanik on äsja lõpetanud uue romaani käsikirja, milles ta kirjeldab äärmiselt pahatahtlikult peaaegu kõiki, keda tunneb. Kui romaan peaks avaldatama, võib see rikkuda väga paljude elu, mistõttu on mitmeid inimesi, kes võiksid soovida Quine’i vagaseks teha.

Lõpuks Quine leitakse. Ta on jõhkral ja väga iseäralikul moel tapetud. Algab võidujooks ajaga, et mõtestada lahti halastamatu mõrvari motiivid, sest niisugust kuritööd pole Strike veel kunagi näinud.

Ettearvamatuid sündmustikupöördeid täis pinev ja kaasahaarav "Siidiuss" on teine romaandetektiiv Cormoran Strike'ist ja tema südikast abilisest Robin Ellacottist.
Teavikut alla laadida, kuulata ja lugeda saavad kasutajad, kellele administraator on andnud vastava õiguse.