Kontrastsus Suurenda teksti Eng Rus
Veebiraamatukogu

Sisene

Sirvi:

Kategooriad Autorid Esitajad Väljaandjad Märksõnad
Avaleht Naljakas tüdruk

Naljakas tüdruk

Autor: Hornby, Nick
Esitaja: Rei, Leino
Ilmumisandmed: Tallinn : Eesti Pimedate Raamatukogu, 2015
Kestus: 11 tundi 25 minutit 26 sekundit
Maht: 314.8 MB
Vorming: DAISY 2.02
Laad: Helisalvestis
Keel: eesti

Sisututvustus

Barbara Parker valitakse 1964. aasta Miss Blackpooliks. Tal pole aga mingit soovi olla iluduskuninganna. Barbara tahab hoopis inimesi naerma ajada. Nii jätab tüdruk Blackpooli ja oma pere, sõidab Londonisse ning leiab tööd kaubamaja kosmeetikaosakonnas. Juhuslik kohtumine agendiga toob Barbarale nii uue nime kui ka BBC komöödiasarja prooviesinemise. Sophie Straw on valmis telepubliku südant vallutama!

"Naljakas tüdruk" on lugu ühest telesarjast ja sellega seotud inimestest. Komöödiahullud stsenaristid Tony ja Bill on olnud sõbrad ajateenistusest saadik, tark ja leebe produtsent Dennis on ihust ja hingest sarja tegijatele pühendunud, nägus naistelemmik Clive usub aga, et komöödiasari pole talle vääriline koht. Sedamööda, kuidas kuuekümnendad üha kuumemaks lähevad ning britid Sophie komöödiasarja armuvad, hakkab meeskonnatöö võlu kahanema ja peagi paiskavad argielu probleemid idülli segi.

Nick Hornby uus romaan räägib tööst, popkultuurist, noorusest ja vanadusest, kuulsusest, klassidest ja koostööst. See on haarav jutustus ajast, mil kogu Ühendkuningriiki oli vallanud loomepalang, mille tulemusi näeme tänapäevani. Eesti keeles on varem ilmunud Nick Hornby romaanid "Elu edetabelid", "Kuidas olla hea", "Pikk tee alla", "Maoli" ja "Julia, alasti".
Teavikut alla laadida, kuulata ja lugeda saavad kasutajad, kellele administraator on andnud vastava õiguse.