Контраст Шрифт крупнее Est Eng
Veebiraamatukogu

Вход

Просмотр:

Категории Авторы Исполнители Издатели Предметные слова
Главная страница Aafrika armastuslugu : armastus, elu ja elevandid

Aafrika armastuslugu : armastus, elu ja elevandid

Автор: Sheldrick, Daphne
Исполнитель: Karmo, Diana
Выходные данные: Tallinn : Eesti Pimedate Raamatukogu, 2015
Время звучания: 12 ч. 20 мин. 51 сек.
Размер: 340.1 MB
Формат: DAISY 2.02
Тип издания: Звукозапись
Язык: eesti

Аннотация

Daphne Sheldrick on välja töötanud ainulaadse piimasegu vastsündinud elevandi- ja ninasarvikupoegadele ning ta on esimene inimene, kellel on õnnestunud üles kasvatada vastsündinud elevant.

Daphne Sheldrick on oma osavõtlikkuse ja mõistvuse, aastatepikkuse Keenia rikkaliku looduse jälgimise ning õigete kasvatusmeetoditega päästnud lugematul hulgal elevandi-, ninasarviku- ja paljude teiste loomade poegi kindlast surmast.

Daphne Sheldrick kirjeldab hellades ja liigutavates memuaarides oma hämmastavaid suhteid suure hulga loomaorbudega, teiste seas esimese armastatud loomakese, niiskesilmse antiloobi Bushi, kääbusmangusti Rikki-Tikki Tavi, agara kangurlinnu Gregory Pecki, üleannetu sebra Hupperty ja majesteetliku elevandi Eleanoriga, kellega Daphne on üle neljakümne aasta sõprust pidanud.

Ühtlasi on see Daphne ja Tsavo rahvuspargi kuulsa ülema David Sheldricki imepärase ja südantlõhestava armastuse lugu. Nende sügav kirglik armastus, Davidi erakordsed teadmised loodusest ning tema traagiline enneaegne surm said Daphne paljude ettevõtmiste ajendiks, millest tuntuimad on maailmakuulsa David Sheldricki looduskaitsefondi ja Nairobi rahvuspargi loomaorbude lasteaia rajamine, kus Daphne töötab tänapäevani.
Скачать, слушать и читать могут пользователи, имеющие разрешение администратора.