Контраст Шрифт крупнее Шрифт мельче Est Eng
Veebiraamatukogu

Вход

Просмотр:

Категории Авторы Исполнители Издатели Предметные слова
Главная страница Eesmärk : pideva arengu protsess

Eesmärk : pideva arengu protsess

Исполнитель: Helenurm, Helle-Reet
Выходные данные: Tallinn : Eesti Pimedate Liidu Teabe- ja Koolituskeskus, 2000
Время звучания: 18 ч. 59 мин. 22 сек.
Размер: 524 MB
Формат: DAISY 2.02
Тип издания: Звукозапись
Язык: eesti

Аннотация

"Eesmärk" on põnevusromaani reeglite järgi kirjutatud teos, mis on põhjalikult muutnud kogu Läänemaailma arusaamist juhtimisest. Autorit on tituleeritud "tööstuse juhtimise guruks" ja nimetatud geeniuseks. See on raamat, mida soovitada oma ettevõtluses töötavatele sõpradele, miks mitte ka ülemustele. Raamatus peituv sõnum on vahedaks relvaks kaasaegses konkurentsis.

Peategelane Alex Rogo on tehase juht, kes püüab kõigest väest oma firma tulemusi parandada. Aga tehas on võtnud kindlalt kursi hävingule. Samuti nagu Alexi abielugi. Talle on antud 90 päeva, et tehast päästa, muidu ähvardab peakorter selle sulgeda ning sajad inimesed võivad jääda tööta. Õnnelik juhus viib peategelase kokku Jonah'ga - tema füüsikaõpetajaga ülikooli päevilt, kes aitab tal läbi murda üldlevinud ekslikest mõttemallidest ja leida olukorrale lahendus.

Alexi lugu ei ole lihtsalt põneva üksikjuhtumi kirjeldus. Raamatus sisaldub tõsine sõnum kõigile, kellel on kokkupuuteid juhtimisega. Siin leiavad selgitamist põhimõtted, millele toetub Piirangute Teooria - maailmas üha enam kasutamist leidev praktiline juhtimisfilosoofia.
Скачать, слушать и читать могут пользователи, имеющие разрешение администратора.