Контраст Шрифт крупнее Est Eng
Veebiraamatukogu

Вход

Просмотр:

Категории Авторы Исполнители Издатели Предметные слова

Laatsaruslaps

Автор: Mawson, Robert
Исполнитель: Vare, Kai
Выходные данные: Tallinn : Eesti Pimedate Raamatukogu, 2017
Время звучания: 13 ч. 30 мин. 3 сек.
Размер: 372.4 MB
Формат: DAISY 2.02
Тип издания: Звукозапись
Язык: eesti
Предметные слова: inglise kirjandus / ilukirjandus / romaanid / heliraamatud

Аннотация

Kaks väikest tüdrukut satuvad ränga liiklusõnnetuse ohvriks. Pärast kolme lootusetut kuud on väikesest Frankie'st saanud üksnes kuuenda korruse neljandas palatis lamav koomaseisundis olend, tema vend Ben on saanud ränga psühhotrauma. Frankie eksisteerimise pikendamine võib kahjustada Beni, kes üha sügavamalt oma ärevate emotsioonide sisemaailma tõmbub. Ent siis, kui kõik lootused näivad kustuvat, heidetakse neile päästenöör: Heywoodid kuulevad Ameerikas tegutsevast eksperimentaalkliinikust, kus hiilgava neuroloogi Elizabeth Chase'i juhtimisel rakendadakse uuenduslikke ravivõtteid.

Lizzie Chase teab, mis tähendab olla pimedusse suletud noor inimene, ja just see innustab teda teadvusetu eksisteerimise ja unustuse piirialal tegutsema. Kuid tema töö tähendab suurt vastutust ja ränka riski, sest tal tuleb ennast tunnustatud meditsiinipraktika kammitsatest vabaks rebida. Ameerikasse jõudnud, leiavad Heywoodid, et Lizzie kliinik on seaduse, massiteabevahendite, inimõiguste aktivistide ja mõjukate meditsiiniringkondade piiramisrõngasse sattunud.

Sügav, põhjalik ja jõuline "Laatsaruslaps" on tavatu lugu lootusest ja meeleheitest, lunastusest ja taassünnist. Inimpürgimuste ja tervistamise ülistajana kerkib see iseäralik, köitev ja unustamatu teos meie aja romaanide hulgast tähelepanuväärselt esile.
Скачать, слушать и читать могут пользователи, имеющие разрешение администратора.