Контраст Шрифт крупнее Est Eng
Veebiraamatukogu

Вход

Просмотр:

Категории Авторы Исполнители Издатели Предметные слова
Главная страница Lusti-Leenu menuaarid

Lusti-Leenu menuaarid

Автор: Lusti-Leenu
Исполнитель: Raagmaa, Vilja
Выходные данные: Haapsalu : Haapsalu Sotsiaalmaja, 2017
Время звучания: 2 ч. 58 мин. 21 сек.
Размер: 82 MB
Формат: DAISY 2.02
Тип издания: Звукозапись
Язык: eesti
Предметные слова: eesti kirjandus / ilukirjandus / pajatused / humoreskid (kirj.) / huumor / heliraamatud

Аннотация

Lusti-Leenu lood hakkasid end vaikselt kirja panema juba mitu aastat tagasi, kui autor nägi juhuslikult ajakirja Pilkaja, Rahvaluule Arhiivi ja Eesti Kirjandusmuuseumi ühist üleskutset saata võistlusele tõestisündinud naljakaid lugusid-pajatusi. Nii said tasapisi kirja uue pilgu läbi nähtud vahvad meenutused oma elust. Siiani on need ilmunud ajakirjas Pilkaja.

Üles kasvanud ja töötanud suure osa oma täiskasvanuelust nõukaajal, meenutab Lusti-Leenu läbi huumoriprisma aegu, mil kogeti pereringis peatselt saabuma pidanud kommunismi võlusid, kus elati kasinate võimaluste piires ja tutvuste abil, kasvatati ise tomateid-kurke, võeti ka napsu ja lõbutseti, kuigi samas valitses suur puudus kõigest vajaminevast.

Lõbusad vaheseigad, nähtud ja kuuldud lood endistest aegadest, elamused kuuekümnendatest aastatest kuni tänapäevani – lapsepõlvest, noorusajast, keskeast (ja veidi hilisemast!) –, see kõik annabki kokku menuaarid ehk menukad memuaarid! Ja vahvaid seiku nii nooruspõlvest kui ka hilisemast ajast on küllaga – elu tuleb elada nalja ja rõõmuga, kinnitab autor naerulsui.
Скачать, слушать и читать могут пользователи, имеющие разрешение администратора.