Контраст Шрифт крупнее Est Eng
Veebiraamatukogu

Вход

Просмотр:

Категории Авторы Исполнители Издатели Предметные слова

Mustjas vesi

Автор: Bryndza, Robert
Исполнитель: Lauri, Evelin
Выходные данные: Haapsalu : Haapsalu Sotsiaalmaja, 2019
Время звучания: 9 ч. 43 мин.
Размер: 134.3 MB
Формат: DAISY 2.02
Тип издания: Звукозапись
Язык: eesti
Предметные слова: inglise kirjandus / ilukirjandus / romaanid / kriminaalromaanid / heliraamatud

Аннотация

Surnukeha vajub kiiresti vetesügavusse, kus lamab liikumatult ja häirimatult aastaid. Aga maa peal on õudused alles algamas…

Kui peainspektor Erika Fosterile antakse vihje, et käsil oleva narkojuurdluse olulised asitõendid on peidetud Londoni äärelinnas asuva vana vett täis karjääri sügavusse, annab ta korralduse karjäär läbi otsida. Selle mudasest põhjast leitakse narkootikumid… aga ka lapse luukere. Üsna pea saab selgeks, et tegu on kahekümne kuue aasta eest jäljetult kadunud seitsmeaastase Jessica Collinsiga.

Erika on sunnitud uusi ja vanu asitõendeid kokku sobitades kaevuma sügavale, et saada teada rohkem nii Collinsite purunenud perekonna kui ka juhtumiga omal ajal tegelenud peainspektor Amanda Bakeri kohta, keda vaevab siiamaani tõsiasi, et tal ei õnnestunud Jessicat leida. Erika mõistab peagi, et see on tema karjääri üks keerulisemaid juhtumeid. Kuhu viivad niidiotsad? Selge on vaid üks: keegi valetab. On keegi, kes ei taha, et see juhtum lahendataks. Ja see keegi on valmis tegema kõik, et Erika ei jõuaks tõeni.

Robert Bryndza on raamatumaailmas enneolematut tõusu teinud briti kirjanik, kes praegu elab koos abikaasaga Slovakkias. Tema välja mõeldud peainspektori Erika Fosteri igale uuele krimiloole elavad kaasa miljonid lugejad üle maailma.

"Mustjas vesi" on kolmas raamat ülipõnevas sarjas, mis nüüdseks on tõlgitud enam kui 40 keelde.
Скачать, слушать и читать могут пользователи, имеющие разрешение администратора.