Контраст Шрифт крупнее Шрифт мельче Est Eng
Veebiraamatukogu

Вход

Просмотр:

Категории Авторы Исполнители Издатели Предметные слова
Главная страница Saja ühe aastane, kes mõtles, et ta mõtleb liiga palju

Saja ühe aastane, kes mõtles, et ta mõtleb liiga palju

Автор: Jonasson, Jonas
Исполнитель: Ots, Andres
Выходные данные: Tallinn : Eesti Pimedate Raamatukogu, 2019
Время звучания: 15 ч. 1 мин. 30 сек.
Размер: 414.5 MB
Формат: DAISY 2.02
Тип издания: Звукозапись
Язык: eesti
Предметные слова: rootsi kirjandus / ilukirjandus / romaanid / huumor / heliraamatud

Аннотация

Allan istub koos sõber Juliusega Bali saarel paradiisirannal. Tal on peaaegu sama igav nagu aasta tagasi, kui ta päev enne oma sajandat sünnipäeva hooldekodust akna kaudu ära põgenes. Tulemas on järgmine sünnipäev. Julius otsustab Allani tähtsat päeva tähistada õhupallisõiduga. Allan leiab, et kaasa tuleks varuda ka jooki puhuks, kui neid peaks ootamatult tabama tuulevaikus.

Neid ei taba aga tuulevaikus, vaid korralikumat sorti torm. Tuul ja asjaolud viivad sõbrad pikale reisile läbi hullunud maailma. Selle keskpunktis on tuumavõidurelvastumine, maailma liidrite vaheline kukepoks, inimlik lollus ja salakavalus. Nende teele jäävad Kim Jong-un, Donald Trump, Vladimir Putin, Angela Merkel ja Rootsi välisminister, kes ei jõua ära imestada, kas see, mis toimub, juhtub ikka päriselt.

"Saja ühe aastane, kes mõtles, et ta mõtleb liiga palju" on iseseisev järg Jonas Jonassoni menuromaanile saja-aastasest Allan Karlssonist. Kirjanik lahkab taas inimkonna puudusi ja teeb seda oma kordumatu stiili, huumori ja soojusega.

Esimest raamatut Allan Karlssonist pealkirjaga "Saja-aastane, kes hüppas aknast välja ja kadus" on müüdud 45 riigis kokku üle kümne miljoni eksemplari.
Скачать, слушать и читать могут пользователи, имеющие разрешение администратора.