Контраст Шрифт крупнее Est Eng
Veebiraamatukogu

Вход

Просмотр:

Категории Авторы Исполнители Издатели Предметные слова
Главная страница Kui Sophie kohtus Darcy Dayga

Kui Sophie kohtus Darcy Dayga

Автор: Yeadon, Helen
Исполнитель: Pärn, Valli
Выходные данные: Tallinn : Eesti Pimedate Raamatukogu, 2012
Время звучания: 9 ч. 26 мин. 14 сек.
Размер: 260.3 MB
Формат: DAISY 2.02
Тип издания: Звукозапись
Язык: eesti

Аннотация

Ühel 1999. aasta hommikul peatus asulatest kaugele jääva farmi juures auto. Sellest väljus kolmeteistkümneaastane laps, kes juhatati talli. Samast hetkest muutus tema elu igaveseks.

Sophie ei olnud juba kaks aastat sõnagi lausunud...

Endine võidusõiduhobune Darcy Day, piinatud ja üksildane, tõrjus kõikide lähenemiskatsed. Kui Sophie astus talli, tõstis Darcy Day pea, vaatas Sophiele otsa ja astus tema juurde. Ta langetas vaguralt nina, et seda silitada saaks.

1999. aastal oli Greatwood tavaline tagasihoidlik farm, kuid praeguseks on saanud sellest koht, kus erivajadustega lapsed aitavad loomade eest hoolitseda. Kõik hobused, alates eakast, lahke olekuga Sunnyst kuni jõulise, äkilise loomuga Jimini, on omaks võtnud haiged (nii hingelt kui ka kehalt) lapsed, aidates neil paraneda sügavatest emotsionaalsetest haavadest.

Need liigutavad, südantsoojendavad ja innustavad, tõepoolest erakordsed tõsilood pajatavad Greatwoodist – kohast, kus iga päev sünnib imesid, kohast, mis pakub kodu mahajäetud, väärkoheldud ja "pensionil" loomadele ning hingeabi ja loomadega suhtlemist lastele.
Скачать, слушать и читать могут пользователи, имеющие разрешение администратора.