Contrast Increase font size Est Rus
Veebiraamatukogu

Log in

Browse:

Categories Authors Narrators Publishers Subject words
Home page Reisimise kütkeis : [rännakud 12 riigis]

Reisimise kütkeis : [rännakud 12 riigis]

Narrator: Haug, Aiki
Imprint: Tallinn : Eesti Pimedate Raamatukogu, 2014
Duration: 11 hours 7 minutes 51 seconds
Size: 306.6 MB
Format: DAISY 2.02
Publication type: Sound recording
Language: eesti

Summary

Paljud meist ihkavad näha laia maailma ja õppida tundma teiste rahvaste elu. Meiegi kaks, selle raamatu autorid, oleme olnud aastakümneid reisikirest nakatunud. Olla reisimise kütkeis on äärmiselt meeliköitev ning põnev. Reisimine on ju investeering teadmiste hankimisse, parim viis silmaringi avardamiseks, arusaamade kujundamiseks maailmast, osasaamiseks selle võrratust rikkusest ja mitmekesisusest.

Siin on meie teine reisimuljete raamat. Reisimise kütkeis on sisuline järg meie varem ilmunud kogumikule Reisimise kirg. Neis mõlemas viivad rännuteed väga kaugetesse ja eksootilistesse paikadesse. Sageli on meelitajaks olnud unikaalsed vaatamisväärsused, mida on pärjatud nimetusega maailmaime või maailma loodusime. Kinnitame, et need on olnud oma austavaid nimetusi väärt.

Selles reisiraamatus seisab ees rännak 12 riiki - Austraaliasse ja lillelistele Okeaania saartele, külastame võimsaid koski Venetsueelas ja Argentiinas, seikleme Guatemala džunglisse peitunud templites, imetleme vapustavat loodust ja loomariiki Galápagose saartel Ecuadoris, uitame iidsest kunstist pakatavates Iraani ajaloolistes linnades ning väisame Jaapanit siis, kui seal on kõikjal kirsipuud õites.

Tulge meiega kaasa!

Toredaid reisielamusi soovides Reet ja Tiit Made.
Downloading, listening and reading is available only for the registered users.