Contrast Increase font size Decrease font size Est Rus
Veebiraamatukogu

Log in

Browse:

Categories Authors Narrators Publishers Subject words
Home page Eesmärk : pideva arengu protsess

Eesmärk : pideva arengu protsess

Duration: 18 hours 59 minutes 22 seconds
Size: 524 MB
Format: DAISY 2.02
Publication type: Sound recording
Language: eesti

Summary

"Eesmärk" on põnevusromaani reeglite järgi kirjutatud teos, mis on põhjalikult muutnud kogu Läänemaailma arusaamist juhtimisest. Autorit on tituleeritud "tööstuse juhtimise guruks" ja nimetatud geeniuseks. See on raamat, mida soovitada oma ettevõtluses töötavatele sõpradele, miks mitte ka ülemustele. Raamatus peituv sõnum on vahedaks relvaks kaasaegses konkurentsis.

Peategelane Alex Rogo on tehase juht, kes püüab kõigest väest oma firma tulemusi parandada. Aga tehas on võtnud kindlalt kursi hävingule. Samuti nagu Alexi abielugi. Talle on antud 90 päeva, et tehast päästa, muidu ähvardab peakorter selle sulgeda ning sajad inimesed võivad jääda tööta. Õnnelik juhus viib peategelase kokku Jonah'ga - tema füüsikaõpetajaga ülikooli päevilt, kes aitab tal läbi murda üldlevinud ekslikest mõttemallidest ja leida olukorrale lahendus.

Alexi lugu ei ole lihtsalt põneva üksikjuhtumi kirjeldus. Raamatus sisaldub tõsine sõnum kõigile, kellel on kokkupuuteid juhtimisega. Siin leiavad selgitamist põhimõtted, millele toetub Piirangute Teooria - maailmas üha enam kasutamist leidev praktiline juhtimisfilosoofia.
Downloading, listening and reading is available only for the registered users.