Contrast Increase font size Est Rus
Veebiraamatukogu

Log in

Browse:

Categories Authors Narrators Publishers Subject words
Home page Девять совсем незнакомых людей

Девять совсем незнакомых людей

Duration: 17 hours 24 minutes 6 seconds
Size: 480.1 MB
Format: DAISY 2.02
Publication type: Sound recording
Language: vene

Summary

Kas kümme päeva tervenduskeskuses võivad sind tõesti igaveseks muuta? Liane Moriarty kaasahaaravas romaanis asuvad üheksa võhivõõrast seda välja selgitama.

Kirjanik Frances Welty, kunagine menukate lemberomaanide autor, saabub Tranquillum House’i, et ravida selja- ja südamevalu ning erakordselt tigedat paberihaava pöidla otsas. Teised külalised – kellest enamik ei paista küll mingit ravi vajavat – pakuvad talle otsemaid huvi, ent veel rohkem paelub teda tervenduskeskuse kaunis ja karismaatiline juhataja Maša. Kas sel inimesel on tõesti vastused, mida Frances enese teadmata otsib? Kas Frances peaks kahtlused kõrvale heitma ja süüvima kõigesse, mida Tranquillum House’il pakkuda on – või hoopis põgenema, kuni veel suudab?

Õige pea esitavad endale sama küsimuse kõik Tranquillum House’i külalised. Ühendades kõike, mis on teinud tema loomingust nende inimeste lemmiku, kes otsivad teravmeelset, põnevat, naljakat ja kohati ahhetama panevat lugemist, näitab Liane Moriarty selle romaaniga taas, miks ta on oma ala meister.
Downloading, listening and reading is available only for the registered users.