Contrast Increase font size Est Rus
Veebiraamatukogu

Log in

Browse:

Categories Authors Narrators Publishers Subject words
Home page Aia süda

Aia süda

Narrator: Karisma, Katrin
Imprint: Tallinn : Eesti Pimedate Raamatukogu, 2021
Duration: 11 hours 2 minutes 39 seconds
Size: 304 MB
Format: DAISY 2.02
Publication type: Sound recording
Language: eesti

Summary

Morton Hall oma kauni, kuid hooletusse jäetud ümbruse ja aiaga on väga salapärane paik, nagu ka selle eraklik perenaine Emilia Morton. Vabakutseline toimetaja Anne Marie, kelle abielus puudub armastus, leiab lossi metsikust aiast pelgupaiga, kus keegi teda ei häiri. Aeda külastab regulaarselt ka Cape, kes teeb seal poole kohaga aednikutööd. Ta ei tohi hoolitseda muu kui vaid imelise labürindi eest, samuti ei tohi ta kohtuda oma mõistatusliku tööandjaga.

Kui Emilia sureb, leiavad Cape ja Anne Marie end hämmastuseks kesk omapärast külaelanike gruppi, kelle naine oli oma veidrasse testamenti kirja pannud. Morton Hall koos võrratu kunstikollektsiooni ja kunagi oivalise ümbrusega võib igaveseks kogukonna omaks saada, aga ainult juhul, kui testamendis nimetatud aia ühe aasta jooksul uuesti ellu äratab.

Erimeelsusi kõrvale jätta üritades püüavad külaelanikud metsa kasvanud aeda taastada. Töö käigus tulevad aga ilmsiks kaua peidus olnud saladused. Kas minevikus tehtud kurja on võimalik andestada, kui lootus ärkab ja uus armastus õitsele lööb?
Downloading, listening and reading is available only for the registered users.