Kontrastsus Suurenda teksti Eng Rus
Veebiraamatukogu

Sisene

Sirvi:

Kategooriad Autorid Esitajad Väljaandjad Märksõnad
Avaleht Tuhat külateed : Madisoni maakonna sildade epiloog

Tuhat külateed : Madisoni maakonna sildade epiloog

Esitaja: Aas, Mart
Ilmumisandmed: Tallinn : Eesti Pimedate Raamatukogu, 2015
Kestus: 5 tundi 24 minutit 27 sekundit
Maht: 149.2 MB
Vorming: DAISY 2.02
Laad: Helisalvestis
Keel: eesti

Sisututvustus

Järg romaanile "Sillad jõel".

Paljud lugejad on pärast "Madisoni maakonna sildade" (eesti keeles 1996 pealkirja all "Sillad jõel") lugemist tahtnud rohkem teada Robert Kincaidist ja Francesca Johnsonist, nende eludest, sellest, mis neist sai pärast nelja Madisoni maakonnas koos veedetud päeva. Kümme aastat ja kaksteist miljonit eksemplari pärast "Madisoni maakonna sildade" esmatrükki pakubki Robert James Waller rändava fotograafi ja Iowa talumehe abikaasa vahel süttinud armastusloole liigutava lõpplahenduse.

"Tuhande külatee" algul leiab Robert Kincaid end keset mälestusi - mälestused üksildasest elust, mis on kulgenud peamiselt maanteedel, ja mälestused Francesca Johnsonist, naisest, kelle kire ta sütitas üürikeseks, kuid võimsalt. Neist mälestustest tõugatuna, ihaldades midagi, millel pole nime, midagi, mis annaks tema ülejäänud elule mõtte, asubki Kincaid uuesti teele, millest saab avastuste ja üllatuste retk.

Francesca Johnson, kes elab omaette üksildast elu, külastab Rosemani silda ja meenutab Robert Kincaidiga veedetud öid ja päevi. Hellitades mälestusi sellest kummalisest ringi uitavast mehest, kes tema maailma muutis, tõotab ta, et otsib mehe üles.
Teavikut alla laadida, kuulata ja lugeda saavad kasutajad, kellele administraator on andnud vastava õiguse.