Kontrastsus Suurenda teksti Eng Rus
Veebiraamatukogu

Sisene

Sirvi:

Kategooriad Autorid Esitajad Väljaandjad Märksõnad
Avaleht Ära kaota lootust

Ära kaota lootust

Esitaja: Margus, Ingrid
Ilmumisandmed: Tallinn : Eesti Pimedate Raamatukogu, 2020
Kestus: 9 tundi 53 minutit 6 sekundit
Maht: 273.3 MB
Vorming: DAISY 2.02
Laad: Helisalvestis
Keel: eesti

Sisututvustus

Tõestisündinud lugu sellest, kuidas kaks täiesti erinevat maailma on kujundanud inimese elu.

"Ma sündisin Brasiilia kõnnumaal ja umbes viienda eluaastani elasin koos emaga koopas. Hiljem said meie koduks ühe São Paolo slummi tänavad. Pidin selles keskkonnas tihti üksi toime tulema ja väikevenna eest hoolitsema, kuni sattusime lastekodusse. Aasta hiljem, kui olin kaheksane, lapsendas meid rootsi perekond ja kolisime Rootsi, Vindelini."

Meil avaneb võimalus käia Christina Rickardssoni jälgedes, kui ta minevikku otsides Brasiiliasse naaseb. See on vapustav ja emotsionaalne reis, mis räägib näljast, väärkohtlemisest ja emast lahutamisest, Rootsi väikelinna kolimisega kaasnenud kultuurikonfliktidest ja seal suureks kasvamisest. See on raamat haavatavusest, valust ja leinast, aga ka armastusest, rõõmust ja sõprusest. "Ära kaota lootust" on võimas lugu oma elu kujundamisest ja jõu leidmisest, et alati edasi liikuda.

Christina Rickardsson, sünninimega Christiana Mara Coelho, on ettevõtja, lektor ja seikleja, kes soovib oma loo jutustamisega inspireerida teisi maailma paremaks muutma. Hiljuti asutas ta fondi Coelho Growth Foundation, mille eesmärgiks on toetada raskustes lapsi ja noori.
Teavikut alla laadida, kuulata ja lugeda saavad kasutajad, kellele administraator on andnud vastava õiguse.