Kontrastsus Suurenda teksti Eng Rus
Veebiraamatukogu

Sisene

Sirvi:

Kategooriad Autorid Esitajad Väljaandjad Märksõnad
Avaleht Nõid annab nõu : loodusravi ja traditsioonilised loitsud

Nõid annab nõu : loodusravi ja traditsioonilised loitsud

Esitaja: Raagmaa, Vilja
Ilmumisandmed: Haapsalu : Haapsalu Sotsiaalmaja, 2021
Kestus: 9 tundi 54 minutit 16 sekundit
Maht: 273.2 MB
Vorming: DAISY 2.02
Laad: Helisalvestis
Keel: eesti

Sisututvustus

Pille Pettai: "Kui soovite ammutada endasse rahvatarkusi ja natuke maagiat, siis on see raamat teile. Suur osa õpetusi on pärit minu nõiast vanaema salavihikutest."

Väike Myy: "Pidagem meeles: maagia ei ole mõeldud inimeste hirmutamiseks. Kõigil neil vaimudel ja kodukäijatel on oma asi ajada, teie teele satuvad nad enamasti juhuslikult. Needusi ei jagata nagu saiapätse toidupoes. Kõigel on põhjus. Kõik on lihtne.
Ja nõiakunst eksisteerib selleks, et muuta elu lihtsamaks. Püüame Pillega jagada õpetusi just nii palju, kui see on kasutajatele ohutu. Keerulisematel juhtudel aitab juba nõid."

Epp Petrone: "Elu viis mind ühega neist autoreist kokku hoopis läbi aianduse. Saime tuttavaks, sõpradeks, kuni ta kord teatas: "Pean sulle midagi üles tunnistama – ma olen tegelikult nõid." Sain siis aru sellest, miks kasvavad tema talus linnud, loomad ja taimed nii õnnelikult ja miks ta pilk on nii terane."
Eestis on päris palju neid, kes on oma ellu leidnud Pille Pettai ja Väikese Myy: kaks vägevat naist korraldavad igapäevatööna Facebooki rühma "Nõid annab nõu”, kus on praegu üle 27 000.
Teavikut alla laadida, kuulata ja lugeda saavad kasutajad, kellele administraator on andnud vastava õiguse.