Kontrastsus Suurenda teksti Vähenda teksti Eng Rus
Veebiraamatukogu

Sisene

Sirvi:

Kategooriad Autorid Esitajad Väljaandjad Märksõnad
Avaleht Pimeduse kütkes

Pimeduse kütkes

Autor: Hunter, Cara
Esitaja: Joorits, Mait
Ilmumisandmed: Tallinn : Eesti Pimedate Raamatukogu, 2021
Kestus: 12 tundi 25 minutit 38 sekundit
Maht: 343.5 MB
Vorming: DAISY 2.02
Laad: Helisalvestis
Keel: eesti

Sisututvustus

Maja keldrist leitakse luku tagant noor naine ja laps – nad on vaevu elus ning keegi ei tea, kes nad on: naine ei suuda rääkida ja nende kirjeldusele vastavaid isikuid ei ole kadunuks kuulutatud. Eakas mees, kellele maja kuulub, väidab, et pole neid iial näinud. Vaikse ja rahuliku naabruskonna elanikud on vapustatud – kuidas võis midagi sellist leida aset otse nende nina all? Kuid inspektor Adam Fawley teab, et miski pole võimatu. Ja keegi pole nii süütu, kui näib.

Kui politsei otsib meeleheitlikult niidiotsa, mis neid edasi aitaks, avastab Fawley juhuslikult seose käsiloleva ja kahe aasta taguse lahendamata juhtumi vahel, mille keskmes olid üks teine kadunuks jäänud noor naine ja laps. Kui aga selgub, et kadunud naise maja asub täpselt uue juhtumiga seotud maja taga, tundub talle, et ta on leidnud seose, mis aitab lahendada mõlemat juhtumit. Aga keldrist leitud väikese poisi juures on midagi valesti ja paljastuv tõde vapustab uurijaid viisil, mida Fawley poleks osanud elades ette näha.

Tõeliselt häiriv, verd tarretav põnevik ammustest saladustest ja koletistest, kes peidavad end meie silme all. "Pimeduse kütkes" on teine vapustav raamat inspektor Adam Fawley juhtumite sarjast.
Teavikut alla laadida, kuulata ja lugeda saavad kasutajad, kellele administraator on andnud vastava õiguse.