Kontrastsus Suurenda teksti Vähenda teksti Eng Rus
Veebiraamatukogu

Sisene

Sirvi:

Kategooriad Autorid Esitajad Väljaandjad Märksõnad
Avaleht Hannibal

Hannibal

Esitaja: Rei, Leino
Ilmumisandmed: Tallinn : Eesti Pimedate Raamatukogu, 2012
Kestus: 15 tundi 18 minutit 25 sekundit
Maht: 422.1 MB
Vorming: DAISY 2.02
Laad: Helisalvestis
Keel: eesti

Sisututvustus

Järg romaanidele "Punane draakon" ja "Voonakeste vaikimine".

Raamatu autor Thomas Harris viib meid uuesti tapja mõttemaailma, loob verdtarretava portree salakavalalt arenevast kurjusest - psühholoogilise kahevaheloleku tõukejõust.

Seitse aastat on möödunud ajast, kui dr. Hannibal Lecter põgenes vahi alt; seitse aastat sellest, kui FBI eriagent Clarice Starling küsitles teda hullumeelsete kurjategijate range režiimiga vaimuhaiglas. Doktor viibib endiselt vabaduses, rahuldab oma tavatuid huve, milles ei julge rääkidagi, naudib kaitsetu maailma lõhnu. Ent Starling ei ole unustanud oma kohtumisi dr. Lecteriga ning mehe ebatavalise hääle metallikrigin ilmutab ennast ikka veel tema unenägudes.

Ka Mason Verger ei ole dr. Lecterit unustanud ja teda painab kättemaksuiha. Ta oli dr. Lecteri kuues ohver, kes jäi ellu, et valitseda oma lihunikuimpeeriumi. Oma hingamisaparaadi all jälgib Verger iga muutust ülemaailmses arvutivõrgus. Varsti mõistab ta, et doktori ligimeelitamiseks läheb vaja kõige iseäralikumat ja süütuna näivat sööta - seda, mis dr. Lecterile kõige enam meeldib.

Võimas, hüpnotiseeriv, läbini originaalne "Hannibal" on kujutlusvõime jaoks tõeline pidu. Valmistuge reisiks põrgusse ja veel kaugemale, kuna meisterjutustaja muudab alatiseks maailma, mida te arvasite tundvat.
Teavikut alla laadida, kuulata ja lugeda saavad kasutajad, kellele administraator on andnud vastava õiguse.