Contrast Increase font size Est Rus
Veebiraamatukogu

Log in

Browse:

Categories Authors Narrators Publishers Subject words
Home page Lahvatab leek. Triloogia 2. raamat

Lahvatab leek. Triloogia 2. raamat

Narrator: Lumiste, Katrin
Imprint: Tallinn : Eesti Pimedate Raamatukogu, 2013
Duration: 12 hours 1 minutes 49 seconds
Size: 332.1 MB
Format: DAISY 2.02
Publication type: Sound recording
Language: eesti

Summary

Järg romaanile "Näljamängud".

Sädemed süttivad, leegid levivad ja Kapitoolium ihkab kättemaksu.

Kõigile raskustele vaatamata võitis Katniss Näljamängud. Tema ja Peeta on imekombel ikka veel elus. Katniss peaks tundma kergendust ja olema õnnelik, sest lõpuks on ta ju naasnud oma perekonna ja vana sõbra Gale'i juurde. Ometi ei laabu miski nii, nagu Katniss sooviks. Gale hoiab temast eemale. Peeta on talle täielikult selja pööranud. Ja lisaks levivad kuuldused ülestõusust Kapitooliumi vastu – ülestõusust, mille alustamisele võisid Katniss ja Peeta kaasa aidata.

Eneselegi ootamatult on Katniss süüdanud leegi, mida ta kardetavasti lämmatada ei suuda ... ja võib-olla ei tahagi. Selleks ajaks, kui Katniss ja Peeta peavad suunduma Kapitooliumi julmale võidutuurile Panemi ringkondades, on panused suuremad kui kunagi varem. Katnissil ja Peetal tuleb ühegi kahtlusevarjuta tõestada, et nad on endiselt teineteisesse kõrvuni armunud, vastasel juhul on tagajärjed kohutavad.

"Näljamängude" triloogia teises raamatus "Lahvatab leek" jätkab Suzanne Collins Katniss Everdeeni lugu, pannes teda proovile rohkem kui varem... ja üllatades lugejaid igal sammul.

Raamatule järgneb "Pilapasknäär".
Downloading, listening and reading is available only for the registered users.