Contrast Increase font size Est Rus
Veebiraamatukogu

Log in

Browse:

Categories Authors Narrators Publishers Subject words
Home page Hirm kaduviku ees

Hirm kaduviku ees

Author: Jong, Erica
Narrator: Lauri, Evelin
Imprint: Haapsalu : Haapsalu Sotsiaalmaja, 2019
Duration: 6 hours 44 minutes 20 seconds
Size: 185.7 MB
Format: DAISY 2.02
Publication type: Sound recording
Language: eesti

Summary

Rohkem kui neli aastakümmet tagasi lennutas Erica Jong end kirjandustaevasse põrutava romaaniga "Lennuhirm", mis muutis paljuski vaatenurka, kuidas naine võib mõelda armastusest, seksist ja abielust. Ka romaan "Hirm viiekümnenda eluaasta ees" avas julgelt ja otsekoheselt naise sisemaailmas toimuvat kaost ning paanikat vananemise pärast.

Käesolevas romaanis on Jong võtnud vaatluse alla järgmise eluetapi ehk hirmu kaduviku ees. Jälgides oma eakate vanemate vanaduspõlve, näeb peategelane, et meie algused võivad olla sageli üsna kerged, aga lõpud tulevad seevastu raskelt. Kuidas selle kõigega toime tulla, kaotamata väärikust ja naljasoont. Või mida teha olukorras, kus naise huvi seksi vastu pole veel kadunud, aga tema elatanud abikaasa sulgeb voodielu peatüki. Nii juhtubki, et peategelane avaldab internetis seksiotsimise kuulutuse, mis pöörab tema elu pea peale.

Romaan "Hirm kaduviku ees" on kartmatu ja nauditav sissevaade meis kõigis pesitsevasse surmahirmu, aga ka sellesse, mida tähendab olla inimene ja naine 21. sajandil. Erica Jong kirjeldab seda talle omasel humoorikal ja otsekohesel viisil.
Downloading, listening and reading is available only for the registered users.