Kontrastsus Suurenda teksti Eng Rus
Veebiraamatukogu

Sisene

Sirvi:

Kategooriad Autorid Esitajad Väljaandjad Märksõnad
Avaleht Esimene öökülm

Esimene öökülm

Esitaja: Kallasma, Marite
Ilmumisandmed: Tallinn : Eesti Pimedate Raamatukogu, 2016
Kestus: 7 tundi 47 minutit 33 sekundit
Maht: 214.8 MB
Vorming: DAISY 2.02
Laad: Helisalvestis
Keel: eesti

Sisututvustus

"Esimene öökülm" on teine romaan Waverley perekonnast, "Imelise aia" järg, mille tegevus toimub kümme aastat hiljem.

Põhja-Carolinas asuvasse Bascomi väikelinna on saabunud sügis. Kui õhk jaheneb ja puulehed muutuvad värviliseks, lähevad Waverley suguseltsi naised alati rahutuks, sest nende ettearvamatu võluõunapuu magab sügisund, valmistudes esimese öökülma saabudes õitsele puhkema. Sel aastal paneb esimese öökülma ootus kõigi kannatuse eriliselt proovile.

Claire Waverley on asutanud uue firma Waverley Kommid. Kuigi tema käsitsi valmistatud maiustused – esimest armastust meenutavad roosikommid, õnnetunnet tekitavad lavendlikommid ja kurguvalu leevendavad ning meeli rahustavad sidrunaloisiakommid – on erakordselt menukad, on edul ka omad varjuküljed, mis külvavad Claire'i hinge kahtlust. Sydney Waverley on liimist lahti, sest tema südamesoov ei taha täide minna: tal ei õnnestu oma mehe Henryga last saada, oma elust ja armastusest täit rõõmu tunda. Viieteistaastane Bay on kaotanud oma südame poisile, kes ei taha kuidagi uskuda, et ta tüdrukuga kokku kuulub. Lisaks kõigele ilmub linna salapärane suitsulõhnaline võõras, kes Waverleyde seas segadust tekitab.

"Esimene öökülm" on soe ja helge lugu, mis kinnitab, et keerulistel olukordadel on lihtsad lahendused, kui jätkub julgust usaldada iseennast ja lähedasi inimesi.
Teavikut alla laadida, kuulata ja lugeda saavad kasutajad, kellele administraator on andnud vastava õiguse.