Kontrastsus Suurenda teksti Eng Rus
Veebiraamatukogu

Sisene

Sirvi:

Kategooriad Autorid Esitajad Väljaandjad Märksõnad
Avaleht Pimedam kui öö

Pimedam kui öö

Esitaja: Klaos, Kaire
Ilmumisandmed: Haapsalu : Haapsalu Sotsiaalmaja, 2018
Kestus: 13 tundi 13 minutit 19 sekundit
Maht: 364.4 MB
Vorming: DAISY 2.02
Laad: Helisalvestis
Keel: eesti

Sisututvustus

Uurija Harry Bosch on ülepeakaela juhtumis, mis on tarretanud kogu kuulsustest hullunud Los Angelese: tuntud filmirežissööri süüdistatakse näitlejanna mõrvamises seksuaalvahekorra ajal ja tema surma lavastamises enesetapuna. Bosch on niihästi arreteerija kui ka peatunnistaja kohtuprotsessil, mis on Hollywoodi meedia pööraseks ajanud.

Terry McCaleb seevastu naudib samal ajal endisest ametist erruminekut idüllilähedasel Catalina saarel, kui vana kolleegi visiit toob ta endise maailma tormates tagasi.

See on mõrv, müstilise värvinguga mõrv, milliste lahendamisele ta oli oma kuulsusrikastel FBI-päevadel spetsialiseerunud. Juurdlus on hetkel ummikusse jooksnud ning šerifi ametkond palub McCalebit, et ta heidaks kiire pilgu mõrvajuhtumile ja vaataks, kas ta leiab midagi, mis neil on kahe silma vahele jäänud.

Kuriteopaiga kirjelduse lugemine sunnib McCalebit otsima omapärase ellusuhtumisega mõrvarit, kel on maniakaalne kalduvus rituaalideks ja kättemaksuks. Kui tema terane pilk läheb üle täiskiirusel juurdluseks, hakkavad kaks kuritegu – mõrvatud üksiklane ja filmirežissööri juhtum – kummalisel kombel kokku langema.

Üks jahmatav paljastus teise järel, sulavad need kokku üheks kohutavaks juhtumiks, sisaldades peaaegu kujuteldamatut sadismi. McCaleb usub, et ta on avastanud kõige hirmuäratavama tapja, kes iial tema vaatevälja on sattunud. Kuid tema uurijatöö haakub endise kolleegi Boschi liinidega ning kaks meest leiavad end täbarast olukorrast nende elu kõige kuulusrikkamas juurdluses... Niimoodi siis seal unelmate linnas elataksegi...
Teavikut alla laadida, kuulata ja lugeda saavad kasutajad, kellele administraator on andnud vastava õiguse.