Kontrastsus Suurenda teksti Eng Rus
Veebiraamatukogu

Sisene

Sirvi:

Kategooriad Autorid Esitajad Väljaandjad Märksõnad
Avaleht Imetabane : loomade seninägemata võimed

Imetabane : loomade seninägemata võimed

Autor: Downer, John
Esitaja: Nõmm, Erle
Ilmumisandmed: Tartu : Lõuna-Eesti Pimedate Ühing, 2021
Kestus: 6 tundi 1 minutit 30 sekundit
Maht: 413.8 MB
Vorming: MP3
Laad: Helisalvestis
Keel: eesti

Sisututvustus

Juba ammu on mõistetud, et loomad ja ka taimed valdavad saladuslikke ja varjatud võimeid, mida inimestel ei ole. See raamat, mis käib kaasas uue, esimesi vagusid ajava teleseriaaliga «Imetabane», uurib niisuguseid ebatavalisi omadusi ja pealtnäha paranormaalseid võimeid. Need lood võivad olla ebausutavad, aga nad toetuvad kindlalt uuematele teaduslikele avastustele.

Loomadel on palju parem nägemine, kuulmine ja haistmine kui meil. Näiteks meeltevälise taju peatükis kohtame haisid, kes tajuvad inimeste elektriaurat, elevante, kes suhtlevad maapinna põrutamise abil ning taimi, kes räägivad putukatega. Retk kummalisse ja imepärasesse näitab meile olendeid, kes on suutelised sooritama pealtnäha paranormaalseid tegusid, alates ennast ravitsevatest loomadest-taimetarkadest ja iseennast sütitavatest mardikatest kuni Aafrika kalani, kes kasutab telepaatiat, ja sisalikuni, kes kõnnib mööda vett.

See raamat toob loomade saladuslike võimate kohta hulgaliselt näiteid: me loeme lindudest ja teistest loomadest, kes kasutavad Maa jõudusid navigatsiooniks ja ilma ning isegi maavärinate ennustamiseks.; olenditest, kes elavad äärmuslike piiride peal - kõrbekonnadest, kes kannatavad välja elusalt matmise mitmeteks aastateks, ja taimedest, kes süütavad ennast põlema. Raamat tutvustab ka olendeid, kes eksisteerivad meie omast hoopis erinevas ajamaailmas, näiteks putukatest, kelle elu on surutud kokku mõne minuti sisse, ning roomajatest, kelle jaoks aeg seisab praktiliselt paigal. Lõpuks vaatleb raamat neid loomade võimeid, mis on seotud inimesega - selliseid nähtusi nagu näiteks lemmikloomade ravivõimed ja delfiiniteraapia.
Teavikut alla laadida, kuulata ja lugeda saavad kasutajad, kellele administraator on andnud vastava õiguse.