Kontrastsus Suurenda teksti Eng Rus
Veebiraamatukogu

Sisene

Sirvi:

Kategooriad Autorid Esitajad Väljaandjad Märksõnad
Avaleht Ematiigri võitlus

Ematiigri võitlus

Autor: Chua, Amy
Esitaja: Tamm, Katariina
Ilmumisandmed: Tallinn : Eesti Pimedate Raamatukogu, 2022
Kestus: 6 tundi 51 minutit 23 sekundit
Maht: 189.1 MB
Vorming: DAISY 2.02
Laad: Helisalvestis
Keel: eesti

Sisututvustus

Amy Chua on Yale’i Õiguskooli John M. Duff Jr õppetooli õigusteaduste professor. 2011. aastal valis ajakiri Time ta maailma saja mõjukaima inimese hulka. Chua sulest on ilmunud mitu ülemaailmset tunnustust pälvinud raamatut, millest 2020. aastal tuli "Postimehe raamatu" sarjas välja "Poliitilised hõimud. Grupivaist ja rahvaste saatus".

Etniliste konfliktide ning üleilmastumise ekspert Amy Chua räägib eneseiroonilises võtmes loo, kuidas ta kasvatas oma kaht tütart. Ta seadis eesmärgid, survestas ja treenis, pühendades lastele lõputult aega ja raha, et neist saaks maailma parimad. Kuni noorem tütar tema vastu lõpuks mässu tõstis. Kui kaugele saab, tohib või peab minema, et laste eeldusi ja andeid arendada? Raamat on pälvinud nii USAs kui ka Aasias jõulist vastukaja.

""Ematiigri võitlus" on intrigeeriv ja kaasahaarav jutustus laste kasvatamisest nn Aasia ja Lääne kasvatuskultuuride pingeväljal. Kes teab, mis on lapsele kõige parem – kas vanem, laps ise või ümbritsev kogukond? Kas on üldse võimalik valida konkreetne kasvatusviis ja seda järjekindlalt ellu rakendada? See on tähelepanuväärne sissevaade haridusäreva ema igapäevaellu, ning pakub palju mõtteainest ja ärgitab kirglikke arutelusid kindlasti ka Eestis."

Marge Varma, Postimehe haridusportaali toimetaja.
Teavikut alla laadida, kuulata ja lugeda saavad kasutajad, kellele administraator on andnud vastava õiguse.