Kontrastsus Suurenda teksti Eng Rus
Veebiraamatukogu

Sisene

Sirvi:

Kategooriad Autorid Esitajad Väljaandjad Märksõnad
Avaleht Äralend

Äralend

Esitaja: Karro, Silvia
Ilmumisandmed: Tallinn : Eesti Rahvusraamatukogu Pimedate Raamatukogu, 2024
Kestus: 20 tundi 32 minutit 51 sekundit
Maht: 566.8 MB
Vorming: DAISY 2.02
Laad: Helisalvestis
Keel: eesti

Sisututvustus

Ambitsioonikat Tully Harti on alati sütitanud julged unistused. Ta on veendunud, et suudab ületada kõik raskused. Seda seni, kuni sureb ta parim sõbranna Kate Ryan. Tully püüab täita Kate’ile ta surivoodil antud lubadust olla vajaduse korral toeks tema lastele, ent ta ei tea midagi ei pereelust, emaks olemisest ega teiste eest hoolitsemisest.

16-aastane Marah Ryan on ema surmast hingepõhjani vapustatud. Isa Johnny püüab perekonda koos hoida, ent pingutustest hoolimata jääb Marah talle oma kurvastuses ligipääsmatuks. Mitte keegi ja mitte miski ei ole tütrele enam tähtis, kuni ta armub noormehesse, kes toob taas naeratuse tema näole, ent juhib ta samas ohtlikku varjude maailma.

Samal ajal ilmub Tully ellu tagasi tema ema Dorothy Hart, kes oma tütre tolle lapsepõlves korduvalt maha jättis. Nüüd on ta siin, et olla Tully kõrval ajal, mil too ennast kõige üksildasemana tunneb. Peatselt saab aga Dorothyle selgeks, et kui ta soovib olla oma tütrele selline ema, nagu Tully seda vajab, peab ta kaua varjatud minevikusaladused lõpuks paljastama.
Teavikut alla laadida, kuulata ja lugeda saavad kasutajad, kellele administraator on andnud vastava õiguse.