Kontrastsus Suurenda teksti Eng Rus
Veebiraamatukogu

Sisene

Sirvi:

Kategooriad Autorid Esitajad Väljaandjad Märksõnad
Avaleht Kandja

Kandja

Autor: Berg, Mattias
Esitaja: Lauri, Evelin
Ilmumisandmed: Haapsalu : Haapsalu Sotsiaalmaja, 2019
Kestus: 16 tundi 41 minutit 25 sekundit
Maht: 459.7 MB
Vorming: DAISY 2.02
Laad: Helisalvestis
Keel: eesti

Sisututvustus

Erasmus Levine’il on väga harukordne töö. Kui Ühendriikide president on välisreisil, seisab Erasmus temast alati paari meetri kaugusel, käes mapp, mida presidendile ulatada, kui olukord peaks seda nõudma. Mapis on koodid, sidevahendid ja kõik muu vajalik, et president saaks anda käsu tuumarelvade kasutamiseks. Erasmus hindab oma töö vastutusrikkust, on selle üle uhke. Või siis mitte?

Erasmuse perekond ja naabrid on kindlad, et tema tööks on üliõpilastele filosoofia õpetamine ning et loengute andmiseks viibib ta vahel nädala-paari kaupa kodust eemal. Või siis mitte?

Väikese poisina seletas Erasmus emale, kuidas kirjutada salakirju, ning mõtles välja ka koodi, mida teadsid vaid tema ja ta ema. Ema on ammu seniilsena hooldekodus, järsku võtab aga keegi Erasmusega just seda koodi kasutades ühendust. Kes ja miks?

Et vabaneda ohust, mida tuumarelvad inimkonna tulevikule kujutavad, oleks kõige õigem tuumapomme sisaldavad sõjaväebaasid õhku lasta. Või siis mitte?

Hoogsalt algava tehnopõneviku iga peatükk pakub rohkem küsimusi kui vastuseid, kuid sekka ka harivaid seiku tuumafüüsika arenguloost.
Teavikut alla laadida, kuulata ja lugeda saavad kasutajad, kellele administraator on andnud vastava õiguse.