Контраст Шрифт крупнее Est Eng
Veebiraamatukogu

Вход

Просмотр:

Категории Авторы Исполнители Издатели Предметные слова

Kriminaalne Eesti

Автор: Loginova, Svetlana
Исполнитель: Lauri, Evelin
Выходные данные: Haapsalu : Haapsalu Sotsiaalmaja, 2019
Время звучания: 11 ч. 10 мин. 53 сек.
Размер: 307.8 MB
Формат: DAISY 2.02
Тип издания: Звукозапись
Язык: eesti

Аннотация

On olnud aegu, kui suuri rahasummasid aeti väga tihti kokku kõrvalisi teid pidi. Selles raamatus on juttu neist kõige räpasematest viisidest. Juttu tehakse mustast rahast, ärist ja selle koostisosadest: töömeetoditest potentsiaalsete liitlaste ja vastastega, sidemetest vari- ja võimustruktuuride ning politseiga.

Eesti allilm elas enne ja elab praegugi oma seaduste järgi. On ilmunud noorte juhtidega uued organiseeritud kuritegelikud grupid, mis on peamiselt keskendunud narkokaubandusele. Vanglatest on vabaks lastud endised liidrid, kes samuti tahavad hästi elada. Mõni neist on hiljem tapetud, mõni Eestist lahkunud

Raamat on kirjutatud reaalsete sündmuste põhjal ning inimeste nimed on samuti õiged. Ent suur osa juhtunust on muidugi kirjeldatud autori tõlgendusena, mida ei tohiks pidada ainutõeks, vaid subjektiivseks arvamusavalduseks.

Raamatu autor Svetlana Loginova on tunnustatud ja hinnatud krimiajakirjanik Ida-Virumaalt.

Autori töö põhineb dokumentaalsusel ja annab allilmast eelmise raamatuga võrreldes märksa avarama panoraami. Nõnda on esile toodud sündmusi mitte ainult 1990. aastatest, vaid ka kahetuhandete aastate vahemikust. Lisaks sellele on laiendatud geograafilist haaret, näidatud Ida-Virumaa kuritegevuse sidemeid ja seoseid riigi teiste piirkondadega.
Скачать, слушать и читать могут пользователи, имеющие разрешение администратора.