Kontrastsus Suurenda teksti Eng Rus
Veebiraamatukogu

Sisene

Sirvi:

Kategooriad Autorid Esitajad Väljaandjad Märksõnad
Avaleht Lume ja tuha hingus. 2. raamat

Lume ja tuha hingus. 2. raamat

Esitaja: Karisma, Katrin
Ilmumisandmed: Tallinn : Eesti Pimedate Raamatukogu, 2020
Kestus: 28 tundi 53 minutit 49 sekundit
Maht: 597.4 MB
Vorming: DAISY 2.02
Laad: Helisalvestis
Keel: eesti

Sisututvustus

Sarja "Võõramaalane" 6. osa 2. raamat, järg raamatutele "Võõramaalane", "Kiil merevaigus", "Rändaja", "Sügistrummid" ja "Leegitsev rist".

Diana Gabaldoni "Võõramaalase" sarja kuuenda raamatu "Lume ja tuha hingus" II osa jõuab otse Ameerika iseseisvussõja keerisesse, kus tuleb hakata pooli valima.

Neis poliitilistes tõmbetuultes on Fraseritel ja MacKenziedel üha raskem säilitada Põhja-Carolina mägede rüppe kõrvalisse paika rajatud kodus varasemat rahulikku elu. Briti kroonile ustavust vandunud Jamie Fraser leiab end kahe tule vahelt, tundes, et võlgneb truudust hoopis vabaduseideaalidele.

See raamat on täis kummitusi – luusigu need siis kullast ligi tõmmatuna Hector Cameroni hauakambri ümber või painaku Jamiet valusate mälestustena Cullodeni lahingust ja Ardsmuiri vangla jubedustest ning ajarändureid Claire’i, Briannat ja Rogerit teadmistena saabuvatest keerulistest aegadest. Kas jääda trotsima surmaohtu või minna tagasi oma ajastusse? Ja kuigi õhus on märgid, et kokkupõrkest pole pääsu, loodab Jamie Fraser ikka, et tema perekonna ajarändurite teadmised ei täitu. Kellel on õigus, seda näitab tulevik.
Teavikut alla laadida, kuulata ja lugeda saavad kasutajad, kellele administraator on andnud vastava õiguse.